Recordbedrag van €132.500 opgehaald

Super dat je bij de derde editie van de 11strandentocht aanwezig was. Het was één groot feest met veel doorzettingsvermogen en persoonlijke prestaties.

Wij willen alle 3.075 deelnemers, 90 vrijwilligers en partners bedanken voor het succes van deze 11strandentocht. Jullie zijn helden! Nogmaals bedankt voor jullie komst!

Ben jij er volgend jaar bij op

3 oktober 2020?

Schrijf je dan vrijblijvend in voor de voorinschrijving van de vierde editie van de 11strandentocht.

We houden je als eerste op de hoogte wanneer de officiele ticketverkoop van start gaat.

Feiten & cijfers 2019

Aantal lopers

In totaal hebben er 3.075 lopers meegedaan aan de derde editie. Vorig jaar waren dit er 942!

Aantal vrijwilligers

Dankzij 90 vrijwilligers hebben we deze editie tot een succes

kunnen maken.

Aantal kilometer

In totaal hebben alle deelnemers samen 66.000 km gelopen.

Aantal donateurs

Fantastisch! Met 7.827 donateurs hebben we het bedrag van

€ 132.502 opgehaald.

Jouw mening telt

De voorbereidingen voor de 11strandentocht op 3 oktober 2020 zijn weer begonnen en graag willen we jouw feedback hierin meenemen. We willen je vragen om onderstaande evaluatie voor ons in te vullen. Het beantwoorden kost maximaal 5 minuten van je tijd. Alvast heel erg bedankt!