Margriet Zeilstra

"Vandaag de 20km gewandeld. En wat was het geweldig!! Genoten van iedere stap, het mooie weer en de goede sfeer. Bedankt voor de goede organisatie!"

Paula La Grand

"Voor ons was het de eerste keer en met 3 generaties. Opa, Oma, dochter en kleindochter hebben we de finish van de 20 km gehaald."

Fatima Aoulad Ben Arroun

"Was een mooie ervaring, bedankt voor de goede verzorging en gezelligheid ❤️❤️"

Fran Kuivenhoven

"Was super geregeld. Tot volgend jaar bij de 40 km. ❤️"

André Van Beek

"Super gedaan 11strandentocht. Proficiat aan alle vrijwilligers voor de goede organisatie."

Janneke Verlooij

"Super goed georganiseerd! Mn vriendin en ik hebben de 20 km gewandeld. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij. ❤"

Nadine Van Gils

"Geweldige organisatie"

Pauline Bombeeck

"Geweldig goed georganiseerd, hele positieve sfeer."

Peter Scholten

"Super ervaring en wat een top organisatie.

Volgend jaar zijn wij er weer bij."

Sandra Gielen-Janssen

"Wat hebben wij genoten van de 20 km. Alles top geregeld. Zelfs aan versnaperingen niet tekort; Ontbijtkoek, fruit, krentenbollen, water...Diner was ook goed verzorgd....Volgend jaar zijn we er weer bij ❤"

Marjan Kakiay-Boere

"Fantastisch evenement met enthousiaste vrijwilligers. Nèt even iets anders dan andere wandeltochten."

Mariska van Gilst

"❤❤Het was een geweldige dag afgelopen zaterdag.

Ik heb van begin tot eind genoten( 40 kilometer).

Complimenten naar de vrijwilligers, het was in 1 woord TOP ❤"