Veiligheid & EHBO

Nood & contact

We hopen het natuurlijk niet, maar een noodsituatie kan altijd voor komen. Bel altijd eerst 112. Stel daarna ook direct de organisatie van de 11strandentocht op de hoogte via: 06 83 12 39 75. Volg altijd de instructies op van de Reddingsbrigade en de organisatie.

Dit nummer kun je trouwens ook whatsappen of bellen voor eventuele vragen tijdens het evenement.

Verzorging

Dankzij onze sponsoren kunnen we af en toe wat lekkers aanbieden op de route. Denk hierbij aan kleine versnaperingen zoals fruit of kruidkoek. Op=op.


Jouw waterflesje bijvullen? Dat kan bij de strandpaviljoens en op drukke posten via jerrycans.


Onderweg zijn er nog verschillende strandpaviljoens geopend waar je zelf een hapje kan eten.

EHBO

Voor jouw veiligheid rijden er enkele voertuigen over het strand. Waaronder de Reddingsbrigade als mobiele EHBO-post. Er zijn ook EHBO-posten op Noordwijk, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Op de overige posten zijn o.a. pleisters en een AED aanwezig.

Onderweg iets verloren?

Stuur dan een e-mail naar info@11strandentocht.nl. Heb je een foto van het item? Stuur deze dan mee. Wanneer wij iets gevonden hebben posten wij het op onze social media kanalen.


Loop je mee in 2020
?

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de tickets voor 2020 in de verkoop gaan? Of wil je alles weten over andere acties en events van de Hartstichting? Meld je dan hier aan.